Gyakori Kérdések

Leadhatom a rendelésemet telefonon?

A megrendelés kizárólag a weboldalon kitöltött és elküldött űrlappal vagy önálló e-mail írása esetén válik véglegessé. Amennyiben önálló levelet ír nekünk és nem a weboldalon adja le rendelését, úgy további email-ben történő egyeztetésre kell számítani.

Lemérhetem a kutyámat otthon?

A méretvételhez saját mérőeszközt használunk, így a személyes méretvétel nem elkerülhető. Sajnos az otthoni mérések gyakran pontatlanságot eredményeznek, melynek köszönhetően a kocsi átadásának ideje több héttel eltolódik.

Mennyi idő alatt készül el a kutyakocsi?

Az alap (két kerekes, extra kiegészítő nélküli) kocsik a méretvételtől számítva 2-3 hét alatt készülnek el. Egyedi rehabilitációs kocsi vagy extra kiegészítő kérése esetén plusz 2-3 héttel érdemes számolni.

Lehet kiszállítással kérni a kocsit?

Nem. A kutyakocsi személyes átvétele erősen javasolt, annak érdekében, hogy a végső beállításokat elvégezhessük. Továbbá elengedhetetlen az eszköz alkalmazásának megtanulása, használati szabályainak megismerése.
Házhoz kiszállást kizárólag abban az esetben tudunk vállalni, ha a kutya szállítása megoldhatatlan az állat egészségi állapota végett.

Segítenek a kutyakocsi használatának megtanításában?

Természetesen. Minden fontos tudnivalót elmondunk és megtanítunk a kutyakocsi használatáról és annak felhasználási feltételeiről.

Mi történik abban az esetben, ha a kutya nem indul el vagy fél a kocsiban?

Ez az eset nagyon ritka. A legtöbb kutya pár másodperc alatt ráérez a kocsi használatára, sokan úgy sétálnak tovább, mintha semmi sem történt volna. Előfordulhat, hogy szükség van időre, hozzá szoktatásra, ebben sokat segít a pozitív megerősítés és a gyakori, de rövid időtartamú használat. Elenyésző számban találkozunk olyan kutyával, aki nem viseli el a rehabilitációs kocsit, azonban ebben az esetben sem szabad azonnal feladni. Érdemes tréningezni, hosszabb szoktatást alkalmazni. Ennek folyamatában természetesen segítséget nyújtunk minden gazdinak és kutyusnak.

Más állatra is készítenek rehabilitációs kocsit?

Igen, igyekszünk minden kérésnek eleget tenni. Alapanyagaink főleg kutya és macska kocsira alkalmazhatóak, de szívesen fogadunk egyéb megkeresést is.

Csak két kerekes rehabilitációs kocsit gyártanak?

Nem. Természetesen 4 kerekű, speciális kiegészítőkkel felszerelt rehabilitációs kocsikat is vállalunk. Ebben az esetben egyedi tervet és árajánlatot készítünk.

Kérhetek színes kocsit vagy kereket?

A kocsi szerkezete jelenleg csak ezüst színben elérhető, azonban a hám színe választható, megbeszélés kérdése. Ennek igényét szükséges előre jelezni. Ezeket plusz költségként számoljuk fel.