A megrendelés menete

1. Kérjük, töltse ki a lent található „Megrendelés” gombra kattintva a megrendelő lapot, majd küldje el nekünk a „Küldés” gomb segítségével!

2. Ezután e-mailben felvesszük Önnel a kapcsolatot és időpontot egyeztetünk egy személyes találkozóra, ahol levesszük a kutyus méreteit. (Helyszín: méretvételi/átvételi pontjainkon.)

3. A mérést követően 1 héten belül kiküldjük az árajánlatot, annak elfogadása után, a gyártást megkezdjük, a termék 2-3 héten belül elkészül.

4. Időpontot egyeztetünk az átvételre/próbára, ahol megtanítjuk a kocsi használatát és megbeszéljük a szükséges tudnivalókat. (felhasználási feltételek, garancia, stb.)

5. Termék átvétele a megbeszélt helyszínen.

FONTOS

Fizetési módok

Az árajánlat elfogadása után utalással vagy készpénzben tud fizetni. Amennyiben az utalást választja, úgy az átadás napjáig szükséges elutalni a kocsi árát. Amennyiben a készpénzes fizetés mellett dönt, úgy elég az átvétel napján, személyesen fizetni a terméket. 

Kapcsolat felvétel

Az e-mail-ben történő egyeztetést részesítjük előnyben, 1-2 napon belül igyekszünk válaszolni minden kérdésükre.

E-mail cím:

info@mozgolodog.hu

Átadás - igazítás

Az átvétel során előfordulhat, hogy utólagosan igazítani kell a kocsi méretein.

A kutyusok remekül alkalmazkodnak a kocsikhoz, felvétel után pár perc alatt képesek megtanulni használatát. Előfordulhat azonban, hogy több alkalom kell a kutyusnak, mire megszokja annak jelenlétét, működését, ebben természetesen segítséget nyújtunk.  

Garancia

A garancia 12 hónapra szól, melyet a felhasználási feltételek betartása mellett kialakuló meghibásodásokra lehet beváltani. Amennyiben 1 év eltelte után jelentkezik probléma, úgy a javítási díj megtérítése mellett tudjuk vállalni a helyreállítást. 

Méretvételi és átvételi helyszínek:

2600 Vác, Gerle utca 7. (Mozgolódog)

1048 Budapest, Falemez utca 7. szám melletti üzlethelyiség (Ebfizio üzlethelyiség)

Kiszállást csak nagyon indokolt esetben tudunk vállalni kiszállási díj felszámolásával. (indokolt esetek: kutya szállításának megoldhatatlansága.)